Percutane Electrolyse (EPTE)

Heeft u een chronische achillespeesontsteking? Een tenniselleboog die maar niet wil verdwijnen? Slaan Shockwave, zooltjes en fricties niet aan bij hielspoorklachten? Heeft u een zeurende kniepeesontsteking die u telkens weer van het sporten afhoudt? Bij Jentha kunt u nu ook terecht voor dé nieuwste behandeltechniek: Echogeleide Percutane Electrolyse (EPTE).

Wat is Percutane Electrolyse (EPTE)?

Percutane Electrolyse is een behandelmethode voor pijnklachten aan pezen en spieren. Onder geleide van echografie wordt op de plaats van de ontsteking of overbelasting een dunne naald ingebracht. De naald is vergelijkbaar met de naald die gebruikt wordt bij acupunctuur. Deze naald geleidt stroom precies in het ontstekings- of overbelastingsgebied. Door de nauwkeurige localisatie middels echografie en het rechtstreeks behandelen op de plek zijn de resultaten zeer goed. De behandeling kan licht pijnlijk zijn of is geheel pijnvrij.

Overige informatie

Percutane Electrolyse valt onder fysiotherapie en wordt dus vergoed uit de aanvullende verzekering. Onze fysiotherapeut Sander Wiegmink is speciaal opgeleid om Percutane Electrolyse te kunnen toepassen.

Wilt u meer informatie over Percutane Electrolyse (EPTE) of wilt u een afspraak maken met onze fysiotherapeut Sander Wiegmink, dan kunt u contact opnemen met Fysiotherapie Jentha via telefoonnummer 0575-464440 of e-mail info@jentha.nl.

Afspraak

Rechtstreeks naar de fysiotherapeut of doorverwezen door (huis)arts of specialist?

Afspraak maken

Locatie de Eik

Raadhuisstraat 18a
7255 BN Hengelo
+31 (0)575-46 44 40

Locatie Aerofitt

Winkelskamp 5
7255 PZ Hengelo
+31 (0)575-46 44 40
Jentha Fysiotherapie is een
TopZorg- en Pluspraktijk