Afspraak maken

U kunt tijdens onze openingstijden telefonisch of aan de balie een afspraak maken. Ons telefoonnummer is 0575-46 44 40. Heeft u vragen of opmerkingen, dan kan dat telefonisch, aan de balie of via e-mail: info@jentha.nl.

Neemt u bij voorkeur op maandag-, donderdag- of vrijdagochtend tussen 8.00 en 13.00 uur telefonisch contact met ons op. Op overige tijden is de balie niet bezet.

U kunt rechtstreeks naar de fysiotherapeut. U heeft dus geen verwijsbrief nodig van de huisarts of specialist. Dat heeft voordelen: u hoeft niet eerst naar de huisarts of specialist voor een verwijzing en u komt direct bij de gespecialiseerde fysiotherapeut terecht. Uiteraard blijft de huisarts een centrale rol spelen in de coördinatie van uw zorg. De fysiotherapeut zal de huisarts indien nodig informeren, tenzij u aangeeft dat u dat niet wenst.

Als u besluit rechtstreeks naar de fysiotherapeut te gaan, dan voert deze eerst een zogenaamde screening uit. Dit betekent dat hij eerst vaststelt of u met uw klacht bij de fysiotherapeut aan het juiste adres bent. Zo niet, dan kan hij u adviseren om bijvoorbeeld contact op te nemen met de huisarts.

Wanneer u wel aan het juiste adres bent, zullen wij zo spoedig mogelijk starten met de behandeling. En dat is wel zo prettig. Immers, hoe sneller u behandeld kunt worden, hoe sneller u herstelt.

Afspraak

Rechtstreeks naar de fysiotherapeut of doorverwezen door (huis)arts of specialist?

Afspraak maken

Locatie de Eik

Raadhuisstraat 18a
7255 BN Hengelo
+31 (0)575-46 44 40

Locatie Aerofitt

Winkelskamp 5
7255 PZ Hengelo
+31 (0)575-46 44 40
Jentha Fysiotherapie is een
TopZorg- en Pluspraktijk