Klachten, complimenten en privacy

Wij en ook de zorgverzekeraars vinden uw mening erg belangrijk! Daarom stuurt Qualizorg (Qualiview) u na toestemming een vragenlijst toe om zo inzichtelijk te krijgen hoe u onze zorg beoordeelt. Op onze website ziet u bovenaan altijd het meest actuele cijfer dat patiënten ons geven. Wij proberen door middel van Qualizorg nog beter inzicht te krijgen in de wensen en behoeften van onze cliënten. Zo verbeteren we de kwaliteit van onze dienstverlening.

Klachten

Wij doen er alles aan om de behandeling en het persoonlijke contact zo prettig mogelijk te laten verlopen. Toch kan het gebeuren dat u een klacht heeft. Wij vinden het belangrijk dat u uw klacht aan ons kenbaar maakt. U kunt in gesprek gaan met uw fysiotherapeut of een andere medewerker van de praktijk. Ook kunt u een brief of e-mail sturen. Wij doen er alles aan om uw klacht zorgvuldig te behandelen.

Komen we er samen niet uit? Dan kunt u zich wenden tot het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), onze beroepsvereniging. Wij zijn aangesloten bij de Klachtenregeling van het KNGF.

Complimenten

Bent u tevreden over onze zorg? Dan horen wij dat uiteraard ook graag! U kunt uw review achterlaten op onze Facebookpagina.

Privacy

Om de fysiotherapeutische zorg goed uit te kunnen voeren is het noodzakelijk
persoonlijke gegevens van patiënten te registreren en verwerken. Dit is gevoelige informatie waar we zeer zorgvuldig mee om gaan. Hoe we dat doen is beschreven in onze privacy policy.

Meer informatie over Qualizorg (Qualiview):

Afspraak

Rechtstreeks naar de fysiotherapeut of doorverwezen door (huis)arts of specialist?

Afspraak maken

Locatie de Eik

Raadhuisstraat 18a
7255 BN Hengelo
+31 (0)575-46 44 40

Locatie Aerofitt

Winkelskamp 5
7255 PZ Hengelo
+31 (0)575-46 44 40
Jentha Fysiotherapie is een
TopZorg- en Pluspraktijk